jaahas.. pitkästä pitkästä pitkästä aikaa muistin tännekin kirjoitella... no tuskin kenenkään maailma siihen kaatuu vaikka en nyt kirjoitellukaan.. hmm.. mistäköhän sitä nyt sitten alottais.. kun on tapahtunu ne tuhat ja miljoona asiaa.. no vois lähteä purkaa tästä hetkestä menneeseen..

Tänään muuten on laivalle lähtö.. käydään tuolla tallinnassa vähän rentoutumassa kun viimeiset neljä viikkoa on sen verran kovasti tullu töitä tehtyä.. joka päivä 12 tuntista päivää.. tehtiin sanotaanko nyt että libanonin lasten hyväksi töitä.. eli vähän varusteltiin ajoneuvoja jotka sinne libanoniin lähtee.. tai itse asiassa varusteltiin ne kaikki :D.. no sikäli ihan jees että kyl sen sitten tili pussissa huomaa.. : ).. mut muuten aika perseestä.. no sikäli että olihan se aluks kivaa asua hotellissa ja käydä ravintolassa syömässä.. mut kyl sekin alkaa pikku hiljaa tympiä.. ja toisekseen kun ei saa mitään ihmissuhteita pidettyä yllä kuin netin kautta : (. .se melkein harmitti eniten.. mut nyt sekin on ohitse ja varmaan piakkoin menen käymään mun kotipaikka kunnalla... taas toisaalta kun jyväskyläänkin pitäis suunnata.. kaveria tapaamaan sen uudelle kämpälle ja saas nähä jos siltä reissulta järjestyis jopa jotain muutakin.. mut siitä nyt ei oikeastaan kannata vielä edes mitään enempää puhua.. mut saas nähdä.. mä nyt luotan siihen että ikinä ei voi tietää :D..

Mut nyt on taas mentävä.. tai eihän tässä mikään pakko ole mennä.. mut pitää vielä hoitaa paljon asioita ennen laivalle lähtöä.. enköhän mä taas kuitenkin ala kirjoitella tänne taas ihan normaaliin tahtiin