Mikä siinä on että kun kaikki kehuu että sinkku elämä olis jotenkin hienoa tms.. itse henk koht en ainakaan pidä tästä. aika perseestä sanoisin.. ku tavallaan ei ole mitään sisältöä elämässä.. paitsi joku naapureiden kanssa hengailu tai sitte juominen.. tosi hienoa sitte joka viikonloppu ryypätä ku vois sen ajan käyttää mieluummin jonkun toisen hyväks.. no nyt sitte tulin tänä viikonloppuna käymään mun pikkusiskon luona.. on taas ollu ihan kiva päivä siskon kanssa.. käyty ratsastaa, lenkillä koiran kanssa jne...

vois taas illalla lähtee vähän kylällä käymään ja katselee onko siellä tapahtunu mitään. nyt ku oli pari kk pois täältä niin pitäis olla sadassa paikassa yhtä aikaa.. no.. nyt pistin pikkusiskon etusijalle.. täytyy katsoa missä sitä ens viikonloppuna tulee oltua.. heh.. äiti puolen toivomuksen mukaan mun pitäis olla jo kovaa kyytiä muijia hankkimassa.. vieläpä monikossa :D:D.. mut njääh.. ei nyt oikein nappaa mennä minnekään baariin.. sanotaanko että kai mä odotan nyt että se tulee vastaan jos on tullakseen.. ei voi tietää..

ens viikonlopuna vois jyväskylä kutsua.. saas nähdä.. pitäis tavata kaveri sieltä.. ku se muutti sinne ja pitäis mennä käymään niiden uudessa asunnossa ku en tupareihin päässy.. ja samalla voi tietenkin olla että siellä tulis joitakin muitakin tavattua.. mut ikävä kyllä taitaa olla ihan kaveri merkeissä.. no ei voi mitään.. aina ei voi voittaa.. mut sinne pitäis suunnata.. mutta nyt taas täytyy mennä rajoittaa tota mun siskon koira koulua.. ku jos se olis mun siskosta kiinni niin tuo koira osais kaikki ihmeelliset temput... juuri nyt on menossa oppitunti että kuinka haen lehden kuistilta : ).. heh.. prkl.. säikähdin.. äsken oppitunnin lisäaiheena oli näköjään sano WUH.. jonka se oppi todella nopeasti..