Tuskin sentään.. on taas töissä niin tee työtä jolla on tarkoitus päivä kuin olla ja voi : ).. mut saman palkan mä saan joka tapauksessa joten sikäli ei haittaa.. nyt saakin taas jännittää että jatkuuko työt täällä.. ku tossa tulee olemaan mulla joka tapauksessa sellainen pikku pätkä työttömänä.. ku sopimus loppuu.. mutta sikäli että tänne aukeaa kaks paikkaa (vakituinen + vuoden mittainen) ,joista tietenkin tavoittelen sitä vakituista.. ja nyt näyttää siltä että pian sen tuun saamaan.. ku onneks mulla on nyt puol vuotta kokemusta täältä työpaikasta niin on hyvät lähtö kohdat... ku tänne ei nyt haeta ketään joka voidaan opastaa tähän työhön. .vaan sellaista joka jo osaa nämä hommat.. ja onneks näitä intin vehkeitä ei kovinkaan moni tunne : ).. muuten vois olla kovakin kilpailu siitä vakipaikasta.. mut saa nähdä.. eiköhän se ajan kanssa selviä.. ja saapa vietettyä vähän lomaa ku on työttömänä..

Mitäköhän sitte.. vois vaikka ihan peruselämästä kertoa..

Oli taas ihan mielenkiintoinen viikonloppu.. olin jo kovaa vauhtia suunnitellu kuhmoon lähtöä.. ku siellä pitäis nyt suhteellisen nopeasti päästä käymään.. mut ylläri.. se suunnitelma kusi : (.. no.. sitten tulee kuvioihin tää sinkku miehen toinen tapa viettää viikonloppua eli ryyppääminen.. no sehän meni koko viikonloppu sitten  siinä.. perjantai meni vähän liian nopeasti.. ku tuli taas juotua pitkästä aikaa liian paljon liian nopeasti.. :). ja lopputulos oli se että sammuin ihan liian aikaisin : (.. no sitten lauantaina saikin juoda oikein kunnolla että alko edes tuntumaan.. koko ajan vähäsen hidastelin sen viinan kanssa että ei käy sitä perinteistä että se pääsee yllättää.. niinkuin viinalla on joskus tapana.. mut kyllähän sitä sitten tunnelmaan päästiin.. mutta ei ollu edes sunnuntaina kovinkaan paha krapula.. väsymys sen sijaan oli kova..

Se menneistä sitten tulevaisuuteen.. Ens viikonloppu meneekin taas porukoiden luona.. ku pikkusiskolla on synttärit niin ne on jotenkin saanut mut lupautuu vahtii niitä kakaroita.. eli luvassa on rattoisia hetkiä kun saa vahtia ettei kauhea lauma jotain pikku pirpanoita telo itseään.. ja kai niille pitää koko ajan jotain tekemistä keksiä.. No.. onneks meillä on kotona Disney Channel niin saavat katsella sitä josseivät muuta keksi : )..... Sitten ens viikon tiistai onkin viimeinen työpäivä nyt hetkeen.. mut mut.. nyt täytyis vain keksiä mitä tekis sitä seuraavana viikonloppuna.. juomaan varmaankin.. mut minne.. Jämsä, Tampere, Orivesi, Kuhmo vai jyväskylä.. kas siinä pulma.. tai no.. oikeastaan varmaan siinä on vain pari todellista vaihto ehtoa.. Kuhmo ja jyväskylä.. muut on helppo karsia pois.. mutta noiden välillä pitäis tehdä päätös.. Mut saa nyt nähdä..

Heh.. tuli taas kauhea stroori.. eli mä puran mun tylsistymisen näköjään tänne.. mut kai sitä taas pitäis mennä näyttää siltä että tekisi jotain.. tupakalle vaikka tms.. : ).. mut enköhän mä joskus taas vielä tuu tänne kuluttaa aikaa ja kirjoittelee